DATA CABLING TECHNIEKER IN WALLONIË

Als Cabling technieker behoor je tot een groep van geëngageerde medewerkers die verantwoordelijk zijn voor een vlotte en goede installatie van Gestructureerde Databekabeling Projecten bij onze klanten. Dit varieert van klassieke koper installaties in chemische bedrijven tot toekomstbestendige Fiber-to-the-desk (FttD) netwerkstructuren in kantooromgevingen. Je bent een echte teamplayer en je bent flexibel wat de scope en inhoud van je job betreft. Je werkt binnen je ploeg typisch onder aansturing van een werfleider die reeds vele jaren ervaring heeft in het zoeken naar installatie-oplossingen, die je ondersteunt waar nodig en die zijn kennis met je deelt zodat je eventueel op termijn ook autonoom op werven kan werken. Je bent leergierig van aard hetgeen je drijft om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen binnen onze sector.

WIE IS DAGO?

DAGO is marktleider in België en plaatst Gestructureerde Databekabeling Netwerken in voornamelijk kantoorgebouwen, industrie en KMO’s. Klanten zijn o.a. diverse Europese & Internationale instellingen, Petrochemie, Overheid, Belgische en Internationale Defensie, de Bancaire Sector, Transport bedrijven en diverse andere kleine tot middelgrote ondernemingen.

DAGO profileert zich als een dynamisch bedrijf in volle expansie. Het is met zijn 65-tal medewerkers (50 eigen werknemers en 15 vaste onderaannemers) een gevestigde waarde in België met decennialange ervaring in zijn vakgebied en met de missie om zijn klanten de best mogelijke toekomstbestendige oplossing te bieden, tegen de beste kwaliteit en dit aan de beste prijs.

WAT BIEDEN WE JOU?
 • Deel uitmaken van een marktleider binnen zijn sector en in zijn soort.
 • Een doorgedreven ondersteuning van onze Werfleiders en Projectmanagers.
 • Interne en externe opleiding rond Koper- en Glasvezel (Fiber-Optic) databekabeling.
 • Een uitdagende job, gekenmerkt door afwisseling, autonomie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en vertrouwen.
 • Een marktconform salaris.
 • Woon-Werk verplaatsing, samen met je collega’s, met een wagen beschikbaar gesteld door de firma.
PLUSPUNTEN ZIJN
 • Kennis en ervaring in Databekabelings- of Elektro-Technische Installaties
 • Het kunnen interpreteren van technische werkorders en lezen van plannen
 • Algemeen Technisch inzicht
CONTACT

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende job waardoor je op verschillende locaties komt, problemen eerder als uitdagingen aanziet en de balans tussen efficiëntie en gedetailleerde afwerking weet te vinden, en dit alles in een snelgroeiend bedrijf met vestigingen en werven over heel België ?

Vul dan onderstaand formulier in of richt je CV en motivatiebrief aan

Dago NV
T.a.v. Dienst Aanwervingen
Engelselei 84
2140 Antwerpen
SOLLICITEREN?
  Voeg u CV toe.