Koper en Glasvezel : basisinfrastructuur voor Actieve Componenten en Smart Buildings

Al sinds 1982 specialiseert DAGO zich in de installatie van Datanetwerken voor bedrijven en organisaties. Gecertifieerde techniekers, kwalitatieve materialen en aflevering van professionele meetrapporten met het oog op de producentengarantie van 25 jaar, zijn DAGO’s handelsmerk.

Meer en meer leveren we ook de installatie en configuratie van Actieve Componenten aan (Switches, Wireless Access Points/WIFI’s, …)

Een Datanetwerk van DAGO is de ideale basisinfrastructuur voor uw Smart Building. Onze partnerships garanderen een sleutel-op-de-deur oplossing hiertoe.

Totaal-integratie van oplossing
1. PASSIEVE CABLING

Vormt het centrale zenuwstelsel van elk type gebouw. DAGO zorgt steeds voor een future-proof oplossing zodat u perfect gewapend bent tegen toekomstige technologische ontwikkelingen.

2. ACTIEVE COMPONENTEN

Juist gedimensioneerde Switches voor een pijlsnel netwerk en optimaal afgestemde WIFI’s voor een vlekkeloze dekking binnen uw gebouw. En dit alles desgewenst van op afstand pro-actief gemonitored voor een feilloze operationel werking.

3. SMART BUILDING SOLUTIONS - SBS

Onze partners zijn één voor één specialisten in specifieke hardware (sensors, IP-camera’s, toegangscontrole, IP-gestuurde LED-verlichting, …) en software (gebouwbesturingssystemen). DAGO verbindt deze allemaal samen tot uw SBS.

Gestructureerde databekabeling
Koper

Bekabeling is het fundament van uw IT Infrastructuur. Onze specialisten kunnen u van begin tot einde begeleiden in de beste keuze volgens uw noden en conform de normen en standaarden.

glasvezel

We adviseren u graag over uw glasvezelnetwerken die de snelweg, of backbone, vormen binnen uw gebouw of campus. Dankzij de juiste configuraties is het mogelijk om alle data aan hoge snelheid en over langere afstanden te verbinden.

dataracks

Een breed gamma aan racks maakt het mogelijk om te voldoen aan al uw eisen van ruimte, densiteit en security.

Data center / Server room
Active Cabinet Locking Systems

Dago adviseert in de bescherming van data en assets om racks af te sluiten met een persoonlijk of centraal locking systeem. Daarbij zijn comfort en gebruiksvriendelijkheid even belangrijk als de fysieke beveiliging.

Cold aisle & serverkasten

Koude/warme gangen zijn een setup design voor de opbouw van server- en netwerkkasten in onze datacenters.Dago schuift beide oplossingen naar voor om door airflow management energiebehoud en lagere koelkosten na te streven.

Intelligent Management Systems

Real time monitoring van de fysieke infrastructuur is de basis voor efficiënt beheer, uptime van de installaties,  virtuele simulaties vanMACs en beveiliging van de systemen. Dago kan hierbij helpen de juiste keuzes te maken naar een opstap tot intelligente gebouwen.

Dago service
Design & Engineering

Wij adviseren u als specialist graag bij het design en de conceptie van uw nieuw gebouw of renovatie.De klassieke bouwpartners schenken niet altijd de nodige aandacht aan de inplanting van technische ruimtes en voorzieningen gericht op data infrastructuur.

Totale installaties & Turn-key projects

Dago is de ideale partner om al uw projecten tot een goed eind te brengen. Deze kunnen gaan van design en built van “Future Proof” projecten tot sleutel op de deur projecten die aan alle eisen en noden voldoen.

Audit en certificatie

Audit en certificatie zijn essentieel om de goede werking van uw systeem te garanderen. Dit gebeurt volgens de huidige internationale standaarden en regels bij elke nieuwe en bestaande installatie. Maar Dago kan ook helpen om bestaande installaties te auditen in geval van problemen, uitbreidingen of bij nieuwe applicaties en noden. Hieruit kunnen dan de nodige verbeteracties opgesteld worden.

Actieve Componenten
Switches / Power over Ethernet

Power over Ethernet, 10 Gigabit, SFP, 1000BaseSX, Single Mode Glasvezel verbinding, LC connector, 48 poorten, uplink trunking … De juiste switch voor het juiste netwerkmodel. We maken ons sterk door u een voorstel te kunnen maken voor elk type van netwerk.

WiFi & wireless / radio

Draadloze netwerken kunnen we niet meer wegdenken uit de noodzakelijke infrastructuur van vandaag. Door onze nauwe samenwerking met Ruckus, Cisco en Aruba kunnen we elk project aan. Van (predictive) Site Survey, tot RF-meting, optimalisatie, configuratie en fysieke plaatsing.

UPS

Wij raden aan om de infrastructuur in de datacenters uit te rusten met een ononderbroken noodstroom systeem.Deze UPS systemen zorgen voor zuivere stroom en bescherming tegen verlies van data bij stroomonderbrekingen en menselijke fouten.PDUs daarentegen geven informatie over het gebruik en de verdeling van de stroom over de verschillende gebruikers. Meten is weten!

TESTIMONIALS

DAGO © 2018. All Rights Reserved.