17 januari 2019

Belangrijkste redenen om meer te weten te komen over bekabelde en draadloze bekabelingsinfrastructuren.

by Dago in Databekabeling 0 comments

Terwijl organisaties ernaar streven om mensen, werkruimten en bedrijfssystemen effectiever te gebruiken, is flexibiliteit de grootste factor in productiviteit van werknemers en bedrijfsefficiëntie.

Dus, wat onderbouwt het vermogen van een bedrijf om flexibele arbeidsproductiviteit en -stijlen te creëren? Het netwerk.

De bedrijven van vandaag hebben behoefte aan netwerkflexibiliteit, betrouwbaarheid en beheerbaarheid, terwijl ze tegelijkertijd ook behoefte hebben aan de juiste netwerkprestaties, beveiliging en mobiliteit.

Door draadloze oplossingen te implementeren, kan de slimme onderneming processen en workflows verbeteren, kostenbesparingen en operationele efficiëntie realiseren en de waarde van bestaande bedrijfsmiddelen ontsluiten. Tegelijkertijd is het cruciaal om te begrijpen dat het succes van een draadloze oplossing afhankelijk is van een geïntegreerde en end-to-end benadering van infrastructuur. Een geïntegreerde aanpak stimuleert de acceptatie door eindgebruikers, maakt gebruik van bestaande infrastructuur en applicaties, verlaagt de totale kosten en verhoogt de ROI ten behoeve van de in gebruik zijnde onderneming.

Een volledig bekabeld netwerk, hetzij glasvezel en / of koper, biedt een niveau van mobiliteit en flexibiliteit op basis van voorziening van poorten, terwijl het hoge prestaties, veerkracht, betrouwbaarheid en veiligheid levert. Omdat de snelheid en dichtheid van verbindingen die zich dichter bij server farms en datacenters bevinden over het algemeen de capaciteit van de hedendaagse draadloze technologie te boven gaat en omdat spectrum altijd een schaars, maar waardevol, hulpmiddel zal zijn, is het voor mij duidelijk dat draadloze apparatuur niet zal werken. de bekabeling in interne gebouwen volledig vervangen. Naarmate nieuwe Wi-Fi en 5G-systemen op de markt komen, zal de dynamiek echter zeker veranderen.

Verschillende omgevingen vragen om verschillende oplossingen en daarom bieden draadloze oplossingen complementaire voordelen voor bekabelde. Wanneer het Internet of Things (IoT) bijvoorbeeld meer realiteit wordt, kunnen veel machines en apparaten die gegevens verzamelen, nog steeds in een gebouw worden aangesloten, terwijl een gebruiker draadloos zou werken wanneer hij van vergadering naar vergadering gaat met een tablet of smartphone.

Over het algemeen bieden bekabelde netwerken procesverbeteringen waarbij de productiviteit is gekoppeld aan de snelheid en betrouwbaarheid van het netwerk en waar de stroom op afstand naar een apparaat moet worden bediend. Daarentegen bieden draadloze netwerken procesverbeteringen waarbij productiviteit gekoppeld is aan de hoeveelheid tijd die het netwerk beschikbaar is voor werknemers die onderweg zijn. Opgemerkt moet worden dat zelfs draadloze netwerken moeten worden ondersteund met een backbone van bekabeling.

Source: https://www.commscope.com/Blog/Top-reasons-to-learn-about-wired-and-wireless-cabling-infrastructures/?utm_source=LinkedIn&utm_medium=Social%20Media&utm_campaign=Blog%20CommScope%20Infrastructure%20Academy


Geef een reactie