19 juli 2018

Kantorencomplex Post X verwelkomt EY Antwerpen

by Dago in Databekabeling , Nieuws over DAGO 0 comments

Zo’n 250 medewerkers van EY Antwerpen verhuisden zopas naar het ultramoderne kantorencomplex Post X in Berchem. De expert op het gebied van audit, belasting, transacties en advies wil zo inspelen op een flexibelere manier van werken. 

Post X is een moderne, duurzame site die ruimte biedt voor bedrijven, ontspanningsfaciliteiten en winkels. EY Antwerpen neemt er 3.000 vierkante meter in. De nieuwe kantoren zijn ingericht volgens het concept van activity based working. Op die manier wordt kennisdeling, samenwerking en creativiteit gestimuleerd, maar is er ook de mogelijkheid om geconcentreerd en in stilte te kunnen werken.

Post X zorgt voor flexibiliteit

Patrick Rottiers, country managing partner EY, ziet de verhuis als een nieuwe stap richting meer flexibele werkomstandigheden: “De doorgedreven flexibiliteit in de werkplekken werkt kruisbestuiving tussen de verschillende diensten in de hand. Bovendien zal dit leiden tot een digitalisering van onze bedrijfsprocessen en wordt er een inspirerende werkomgeving gecreëerd voor onze medewerkers.”

Ook de locatie was een belangrijke factor in de keuze voor Post X. Die is goed bereikbaar en gelegen nabij het centrum van Antwerpen. “Onze medewerkers zullen zo de verkeersdrukte tijdens de ochtend- en avondspits kunnen vermijden. Verder dienen de nieuwe gebouwen als satellietkantoren. Medewerkers die de hele dag op de baan zijn, kunnen hier even langskomen als tussenstop.”

Wij zijn blij dat DAGO hieraan heeft kunnen meewerken en dat we alle EY medewerkers hebben kunnen voorzien van databekabeling die future proof is.

 

 

Artikel origineel op www.madeinantwerpen.be


Geef een reactie