22 juni 2018

Waarom niet-standaard lengte UTP een verborgen kans biedt voor bekabelings aannemers.

by Dago in Databekabeling 0 comments

De huidige markt is hypercompetitief. Elke dag brengt een uitdaging om meer uit minder te halen. Het verhogen van de winstgevendheid van banen is de manier om echt concurrerend te blijven in een steeds competitievere markt.

Welke mogelijkheden zijn er om de winstgevendheid van banen te vergroten?

In de wereld van aannemers zijn er niet veel gebieden om kosten te besparen die geen negatieve invloed hebben op uw kwaliteit van werk. Het is mogelijk om uw mensen minder te betalen, terwijl uw prijzen ongewijzigd blijven om de winst te verhogen. Dit betekent echter dat u minder gekwalificeerde werknemers moet gebruiken die mogelijk meer tijd nodig hebben om elke taak te voltooien. Een groter risico is dat u kunt eindigen met lage kwaliteit werk, dat nooit goed eindigt voor u of uw klant.

Omdat arbeidskosten vrij constant zijn, moeten aannemers de winst verhogen door minder te betalen voor datacomoplossingen of producten, terwijl de prijzen ongewijzigd blijven. Nogmaals, er zijn altijd opties om goedkopere producten te krijgen (bijvoorbeeld offshore kopen). Sommige van uw concurrenten hebben deze route gekozen. Veel aannemers hebben echter vastgesteld dat de kwaliteit en garanties waarop zij en hun klanten rekenen gewoon niet aanwezig waren. Een partnerschap dat een sterke relatie en langdurige zekerheid mist, loopt het risico een verlieslatende propositie te worden.

Als het erop aankomt, hebben de dalende arbeidskosten en de keuze voor goedkope producten beide inherente risico’s voor aannemers, integrators en hun klanten.

Een manier met een laag risico om de winstgevendheid te vergroten

Het kopen van niet-standaard lengte UTP-kabel is een manier om de winst aanzienlijk te vergroten terwijl je nog steeds werkt met dezelfde Amerikaanse fabrikanten van wereldklasse die je momenteel vanaf vandaag koopt. Hoewel de lengte niet standaard is, worden deze UTP-kabelproducten geleverd met dezelfde garanties en verpakking als de UTP-producten met standaardlengte die u momenteel aanschaft. Het is een van de beste manieren om kosten te besparen met vrijwel geen risico’s.

Het verhaal van niet-standaard lengtes kabel

Zoals de meeste aannemers weten, heeft de industrie een standaardlengte voor UTP vastgesteld. Tijdens het kabelfabricageproces worden productielijnen opgezet om UTP-kabels te fabriceren in standaardlengtes van .

Amerikaanse kabelfabrikanten hebben echter vaak een verscheidenheid aan “korte” of niet-standaard kabellengtes. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals kwaliteitscontroles, ploegwissels of veranderingen in de kleur van de jas. Wanneer een niet-standaard netwerkkabel tussen de 50% en 99% van de lengte ligt, is dit een unieke kans voor aannemers en integrators. Hoewel de fabrikant dit niet op dezelfde manier kan verkopen als UTP met standaardlengte, is het product vrijwel identiek aan UTP van standaardlengte, behalve de lengte en prijs.

Niet-standaardkabel is bruikbaar voor elke taak

Als de kabellengtes niet standaard zijn, kunnen ze dan nog steeds op uw werk worden gebruikt? Het antwoord is een volmondig “ja”. Denk er eens over – de meeste aannemers gebruiken bijna elke dag kabels met een niet-standaard lengte. Als u op dag één een taak start met een standaardlengte, blijft u aan het eind van de dag achter met een aantal niet-standaard lengte-bekabeling. Je zou het niet zomaar weggooien, toch?

Dus, op de tweede dag van elke klus, werken aannemers en installateurs met een niet-standaard lengte UTP-kabel. De standaardlengtekast, die tegen de volledige marktprijs is gekocht, is nu een product met een afwijkende lengte. Helaas, in dit geval, heb je nu niet-standaard lengte UTP maar betaalde volledige standaard lengte prijs ervoor.

Een unieke kans voor een betrouwbare winst

Aannemers en integrators zijn altijd op zoek naar manieren om de winstgevendheid te vergroten. Het opnemen van kabels met een niet-standaard lengte in uw aankoop is een betrouwbare manier om kosten te besparen en toch uw mensen top-dollar te betalen en uw klanten van topkwaliteit te voorzien. In elk geval zouden we dat een win-win noemen.

 

BRON: https://www.cablinginstall.com/articles/2017/040/wesco-utp-blog.html


Geef een reactie