24 januari 2018

PR – Dago uit Antwerpen verwelkomt Cris Buys

by Dago in Geen categorie 0 comments
Antwerpen – DAGO NV, marktleider in gestructureerde databekabeling en managed IT-services, heeft Cris Buys tot sales director benoemd. Hij zal zich toeleggen op de verdere uitbouw van bestaande klanten en focussen op de acquisitie van nieuwe projecten en werven.

David Donkers, ceo DAGO: “Cris Buys vervolledigt ons management team om zo ons bedrijf nóg sterker te maken en het Strategisch Plan DAGO 2020 ten volle te kunnen uitvoeren.”

DAGO breidt uit

Tot voor kort was Cris Buys division director ICT BIS bij Getronics, de ‘gestructureerde databekabelingsdivisie’ binnen deze multinational. Daarvoor deed Cris datacabling-ervaring op bij onder meer Nexans en nog enkele netwerk-gerelateerde bedrijven. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en is operationeel vanuit Antwerpen en Hasselt. Binnenkort komen er twee kantoren bij: in Gent aan de Zuiderpoort en in Charleroi.

Vanuit de bestaande twee locaties begeleiden en ondersteunen de 65 medewerkers bedrijven en organisaties op gebied van future-proof databekabelingsprojecten en dit zowel voor koper- als voor glasvezelnetwerken. Tot het klantenbestand van DAGO behoren multinationals, overheden, banken, productie en industrie, scholen en universiteiten, nationale en internationale defensie, projectontwikkeling, enz.

DAGO 2020

Het Strategisch Plan behelst vier punten:
– geografische uitbreiding om een volledig bereik te hebben over heel België
– verruiming van het product- en dienstenaanbod naar totaaloplossingen voor Smart Buildings en dit in nauwe samenwerking met strategische partners
– implementatie van een carrièreplan voor iedere medewerker
– nóg meer focus op eindklanten naast de reeds bestaande significante poot van bouw(technische) klanten.
“Dit alles organisch, maar interessante overnamedossiers zullen eveneens bekeken worden”, voegt David Donkers eraan toe.

“DAGO’s visie over de toekomst van databekabeling, zijn marktleiderspositie en vooral het professionele en loyale DAGO-team, hebben me snel overgehaald om deze uitdaging aan te gaan en er volop mijn tanden in te zetten”, zegt een ambitieuze Cris Buys. “Ik kijk ernaar uit om DAGO verder mee te laten groeien en de klanten – nieuwe en bestaande – de nodige begeleiding en ondersteuning aan te reiken richting future-proof databekabelingsoplossingen.”

DAGO uit Antwerpen verwelkomt Cris Buys

http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/dago-uit-antwerpen-verwelkomt-cris-buys/


Geef een reactie