28 september 2017

Barracuda Backup, de cloud-geïntegreerde all-in-one Backup Solution

by Dago in IT 0 comments

De dagen waarop u enkel de gegevens op uw eigen servers moest beschermen zijn over. Het beschermen van uw cruciale data in de hedendaagse complexe infrastructuur – het combineren van lokale, virtuele, cloud-hosted en SaaS-omgevingen – zorgt voor uitdagingen die veel back-upoplossingen niet adequaat kunnen tegemoetkomen.

Barracuda Backup is echter speciaal ontworpen voor de cloud-geïntegreerde systemen waarvan u vandaag hoe langer hoe meer afhankelijk bent. Het biedt u de flexibiliteit om gemakkelijk veiligheidskopieën te maken – lokaal of in de cloud – en om deze gegevens te repliceren naar de Barracuda Cloud of een locatie naar uw keuze.

DAGO biedt u de Barracuda Backup Solution om data te beschermen tegen verlies, corruptie of virussen. De standaard bescherming gaat zelfs verder en kan uitgebreid worden met e-mailarchivering, anti-spam en/of het beveiligen van het surfverkeer van de organisatie. Een goede installatie, service en onderhoud worden gegarandeerd door de certificaten die DAGO behaald heeft bij Barracuda.

Er zijn verschillende versies van deze Backup Solution. We kunnen een gepaste oplossing aanbieden voor uw ganse infrastructuur en dit van 100 GB tot meer dan 50 TB. Al onze


Geef een reactie