Bij ons mag u van uw IT-omgeving hetzelfde verwachten zoals van stromend water, elektriciteit en verwarming : het moet er steeds zijn, 24/7/365 !

DAGO’s team van System Engineers voert achter de schermen een continue en pro-actieve monitoring uit van uw volledig bedrijfsnetwerk en rapporteert hierop : servers, PC’s, firewalls, routers, WIFI’s, … Daar waar nodig wordt er actie genomen om u de continuïteit te blijven garanderen zodat uw mensen productief verder kunnen werken en geen kostelijke down-time ontstaat. Dit alles voor een vaste prijs per maand en vele malen goedkoper dan een system engineer op uw payroll !

U kan tevens bij ons terecht voor al uw hardware. DAGO is certified installer/reseller van vele merken (HP, Dell, Microsoft, Cisco, Aruba, Barracuda, Ruckus, …) en kan dus eveneens uw nieuw materiaal bij u ter plaatse in werking komen stellen.

IT Support Services
Proactieve monitoring

24u/24u lezen we de status uit van duizenden parameters in uw ICT-omgeving. Door deze te analyseren, te vergelijken, trends op te stellen en tegelijkertijd het helikopter overzicht te behouden, vangen we zo goed als alle problemen op nog voor ze zich stellen.

Managed Beveiligingssoftware

We zijn in staat om servers, VM’s, pc’s en Mac’s te beveiligen tegen virussen, trojan horses, cryptolockers en meer. Met doorgedreven beleidscontrole’s en interne beschermingsmechanismen die voorkomen dat de beveiligingssoftware kan omzeild worden, zijn onze klanten optimaal beschermd.

Telefonisch Bereikbaar

U kan ons steeds telefonisch bereiken (tijdens de uren vermeld in uw support contract) bij vragen of problemen. Wij kennen uw omgeving door en door, wij komen snel tot resultaat. Geen oproep is te gek, geen vraag te complex, wij komen met een antwoord.

Actieve Componenten
Wi-Fi / wireless / radio

Draadloze netwerken kunnen we niet meer wegdenken uit de noodzakelijke infrastructuur van vandaag. Door onze nauwe samenwerking met Ruckus, Cisco en Aruba kunnen we elk project aan. Van (predictive) Site Survey, tot RF-meting, optimalisatie, configuratie en fysieke plaatsing.

Switches / Power over Ethernet

Power over Ethernet, 10 Gigabit, SFP, 1000BaseSX, Single Mode Glasvezel verbinding, LC connector, 48 poorten, uplink trunking … De juiste switch voor het juiste netwerkmodel. We maken ons sterk door u een voorstel te kunnen maken voor elk type van netwerk.

Internetverbindingen

Tijdelijke en permanente internetverbindingen, SD-WAN, MPLS, 4G of optisch/laser. Enkele dagen verbinding op een beurs of een private verbinding naar een andere afdeling binnen uw bedrijf? Wat uw connectiviteitsprobleem ook moge zijn, wij hebben voor elk probleem een aangepaste oplossing. Test ons, vraag ons een offerte!

Producten
Watchguard

GDPR, Data Theft Protection, hackers en andere ongewenste gasten houden we uit uw netwerk door gebruik te maken van de ganse productlijn van Watchguard Security Solutions. Onze Security Engineers weten alles over Intrusion Prevention, URL Web filtering en Antivirus scanning.

Barracuda Back-Up

Verlies van data is snel gebeurd. Met Barracuda Back-up zijn we in staat om performant, via disk-based backup, een veiligheidskopie te maken van al uw data, 1 of meermaals per dag door middel van snapshot technologie, en kunnen we zeer snel grote hoeveelheden data recupereren.

Mailstore

De Mailstore Server creëert een veilige email archivering. De software creëert 1-op-1 kopijen van alle email in een centraal email archief, zodat de beveiligde beschikbaarheid van grote aantallen informatie beschikbaar blijft over een periode van enkele jaren. Gebruikers kunnen hun email benaderen via Microsoft Outlook, Mailstore Web Access en zelfs mobiel.

Power over Ethernet

PoE technologie maakt het mogelijk dat toestellen permanent communiceren met de intelligente switches die hen tegelijkertijd stroom leveren en aansturen. Op deze manier wordt de stroom voor deze toestellen dynamisch geregeld. Dit betekend dat de toestellen de stroom meer efficiënt zullen gebruiken en alleen meer stroom zullen vragen op het moment dat het nodig is. Dit levert een aanzienlijk besparing op op de elektriciteitsrekening.

VoIP

De innovatieve en intuïtief te gebruiken Swyx-software kan op mobiele apparaten, desktopcomputers of laptops worden geïnstalleerd. Op die manier wordt elk apparaat niet alleen een handige telefoon, maar ook een universeel communicatieplatform voor allerlei media. Swyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, fax, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één gebruikersinterface.

Microsoft Office 365

De oplossing van Microsoft voor het werken in de cloud is vandaag niet meer weg te denken uit uw kantooromgeving. Wij begeleiden u met de migratie naar Microsoft Office 365, zetten uw data in Sharepoint, verplaatsen uw mailboxen naar de nieuwe Exchange Online omgeving zonder het verlies van één enkele e-mail. Contacteer onze Cloud Engineers voor verdere informatie.

TESTIMONIALS

DAGO © 2018. All Rights Reserved.