12 september 2017

Startschot gegeven voor DAGO Limburg

by Dago in Nieuws over DAGO 0 comments

Na bijna vier decennia enkel in Antwerpen gezeteld te hebben, opent DAGO als één van de Belgische marktleiders in gestructureerde databekabeling, een bijkomend filiaal – meer bepaald te Hasselt. Deze stap dient gezien te worden als een verdere uitbouw van kwalitatieve dienstverlening naar haar klanten toe.

“Hoe dichter we met projectbeheer, werfleiding en techniekers bij onze klanten zitten, hoe beter we de alom-gekende DAGO-dienstverlening kunnen blijven verzekeren” aldus Roberto Tropepe, zelf een Genkenaar, die het kantoor te Hasselt leidt.

“De lokale klanten weten ons initiatief dermate te appreciëren dat er sinds de recente opening van het kantoor afgelopen zomer beduidend meer lokale Limburgse projecten in uitvoering zijn gegaan of gepland zijn voor de komende maanden”, aldus nog een fiere Tropepe.

CEO David Donkers legt verder uit : “We hebben resoluut de kaart getrokken van klanten-proximiteit en dan vooral in die regio’s waar er hoe langer hoe meer installaties van koper- en glasvezelkabels door ons worden uitgevoerd. Het toeslibbende wegennet maakt dat we een slimmere manier van operationele projectuitvoering hebben willen introduceren. En dat komt iedereen ten goede : de klant, onze mensen en de omgeving.”

En dat dit nog maar het begin is van een verdere groeistrategie verduidelijkt Donkers als volgt : “Voor enkele werven in bepaalde delen van België kunnen we vandaag de dag spijtig genoeg niet altijd even competitief genoeg optreden in vergelijking met de eerder lokale databekabelaars. Vandaar dat het initiatief te Limburg op korte termijn navolging zal krijgen door de opening van autonome DAGO-filialen voor Oost- en West-Vlaanderen, evenals voor Wallonië. We zijn dan ook volop aan het zoeken geslaan naar ondernemende Project Managers die deze kantoren zullen aansturen met een eigen team van databekabelaars en techniekers”, aldus Donkers die er nog lachend aan toevoegt “en hiervoor mogen geïnteresseerde kandidaten steeds hun kandidatuur stellen via de job-sectie op onze website (www.dago.be).

 


Geef een reactie