27 juni 2018

Dago breidt uit naar Gent

by Dago in Nieuws over DAGO 0 comments

Sinds kort heeft DAGO een volwaardig en representatief kantoor te Gent en dit om nóg beter de regio Oost- en West-Vlaanderen te bedienen.

We zetelen in het mooie pand “Huize Minne” (Kortrijksesteenweg 62, 9830 Sint-Martens-Latem) en Project Manager Kevin De Rycke en Sales Director Cris Buys zullen het betrekken als hun thuisbasis, ondersteund door een lokaal team van werfleiders en installateurs.

“Met deze stap zetten we weeral een stap voorwaarts in ons Strategisch Plan DAGO 2020. De proximiteit bij lokale klanten heeft vorig jaar, met de opening van kantoor Hasselt, reeds overtuigend zijn vruchten afgeworpen, waardoor de beslissing richting Oost- en West-Vlaanderen niet lang kon uitblijven !”, aldus een tevreden David Donkers, CEO.

“Uiteindelijk is het een WIN-WIN voor iedereen”, vervolledigt Cris Buys, Sales Director. “We kunnen nu nóg beter inspelen op de noden van de regionale klanten en hun projecten uitvoeren met lokale DAGO medewerkers. Hierdoor blijven de techniekers van regio Antwerpen en Limburg gespaard van het steeds erger wordende fileleed. Iedereen vaart er dus wel bij”.

Kom gerust eens langs om het nieuwe kantoor te bewonderen. De koffie staat steeds klaar !

 

Over DAGO :

DAGO NV (www.dago.be) is marktleider in Gestructureerde Databekabeling en dit reeds sinds 1982. Vanuit de kantoren te Antwerpen, Hasselt en Gent – en binnenkort tevens te Charleroi – begeleiden en ondersteunen de 65 medewerkers bedrijven en organisaties op gebied van future-proof databekabelingsprojecten en dit zowel voor koper- als voor glasvezelnetwerken. Ook actieve componenten zoals switches, wireless access points, distributed Antenna Systems worden desgewenst mee aangeboden tot zelfs volledige Smart Building installaties. DAGO’s duizenden klanten – groot en klein – bestaan typisch uit overheid, multinationals, banken, productie- en industrie, scholen en universiteiten, nationale en internationale defensie, projectontwikkeling, etc.

Voor meer info :

David Donkers, CEO – david@dago.be – 0475/55.79.48.

Jolien Bau, Marketeer – jolien@dago.be – 0476/65.72.23.


Geef een reactie