12 juni 2018

DAGO verwelkomt Kevin De Rijcke

by Dago in Nieuws over DAGO 0 comments

DAGO NV verwelkomt Kevin De Rijcke in de functie van Project Manager Oost- en West-Vlaanderen. Binnen deze rol zal hij zich focussen op de uitvoering van projecten in deze regio die tot voor kort niet actief bediend werd door DAGO. Kevin was tot recent – en dit gedurende bijna 25 jaar – Project Manager BIS bij Getronics, zeg maar de “gestructureerde databekabelingsdivisie” binnen deze multinational.

“Kevin heeft ons Operations Departement vervoegd en maakt ons aldus nóg sterker om het Strategisch Plan DAGO 2020 ten volle te kunnen uitvoeren. Zijn waardevolle ervaring en zijn netwerk zijn voor DAGO van onschatbare waarde”, aldus een tevreden CEO, David Donkers.

“Ik heb reeds jarenlang een uitbreiding van onze diensten naar Oost- en West-Vlaanderen geambieerd en ik ben blij om zeer gedegen ervaring op gebied van databekabeling en datacenters binnen te kunnen halen in mijn Team. Aldoende gaan we versneld de geografische regio’s en de strategische segmenten van het DAGO 2020 Plan kunnen verwezelijken door Kevin’s komst !” vult Ben Scherrens, Operations Manager, aan.

“DAGO’s visie omtrent de toekomst van databekabeling, hun marktleiderspositie, hun visie omtrent Smart Buildings en vooral het professionele en loyale DAGO-team, hebben me snel overhaald om deze uitdaging aan te gaan en er volop mijn tanden in te zetten” aldus een ambitieuze Kevin De Rijcke. “Ik kijk ernaar uit om DAGO verder mee te laten groeien en de klanten – nieuw en bestaand – de begeleiding en ondersteuning aan te reiken richting future-proof databekalingsoplossingen en Smart Building Solutions”.

Over DAGO :

DAGO NV (www.dago.be) is marktleider in Gestructureerde Databekabeling en Managed IT en dit reeds sinds 1982. Vanuit de kantoren te Antwerpen, Hasselt en Gent – en binnenkort tevens te Charleroi – begeleiden en ondersteunen de 65 medewerkers bedrijven en organisaties op gebied van future-proof databekabelingsprojecten en dit zowel voor koper- als voor glasvezelnetwerken. DAGO’s duizenden klanten – groot en klein – bestaan typisch uit overheid, multinationals, banken, productie- en industrie, scholen en universiteiten, nationale en internationale defensie, projectontwikkeling, etc.

Voor meer info :

David Donkers, CEO – david@dago.be – 0475/55.79.48.

Jolien Bau, Marketeer – jolien@dago.be – 0476/65.72.23.


Geef een reactie