15 januari 2018

Dago’s nieuwe visuele identiteit.

by Dago in Nieuws over DAGO 3 comments

Om ons vijfendertigjarige bestaan dit jaar te herdenken, alsook de verandering in aandeelhouderschap en de evolutie van de bedrijfstrategie, kondigen wij met veel plezier onze nieuwe visuele identiteit aan! Al onze uitingen zullen vanaf nu voorzien zijn met ons gloednieuwnieuw logo en een aangepaste vormgeving.

Kleurrijk, organisch en betrouwbaar.

De kleuren – één voor iedere business unit : Dago Cabling, Dago IT en Dago People (momenteel nog in opstart) – zijn helderder, het logo heeft een organische en modernere vorm en de baseline ‘Your Net Works’ bestaat uit een lettertype die ondersteunend is voor het logo en kordaat onze future-proof visie en betrouwbaarheid weergeeft.

De zuivere lijnen van het logo zinspelen op de datakabels en hun leg- en buigvorm. De ronde letters weerspiegelen tevens een dwarsdoorsnede van deze kabels. Na vijfendertig jaar werken zijn we blij met dit nieuwe logo dat zowel onze erfenis erkent als dat het een eigentijdse vooruitblik werpt waar onze klanten, leveranciers en medewerkers zich met plezier in zullen kunnen vinden.

Je zal dit logo beginnen te zien op onze website, onze bedrijfswagens, de nieuwsbrieven, op sociale media, in brochures, bedrijfsdocumenten en zoveel meer.


Comments (3)

Geef een reactie