3 april 2018

PR – we verwelkomen Thierry van Joenerboey

by Dago in Nieuws over DAGO 0 comments

DAGO NV verwelkomt Thierry Van Joenerboey in de functie van Account Manager. Binnen deze rol zal hij zich toeleggen op de verdere uitbouw van bestaande klanten alsook een focus leggen op het winnen van nieuwe projecten en werven. Thierry was tot recent Account Manager BIS bij Getronics, zeg maar de “gestructureerde databekabelingsdivisie” binnen deze multinational. En ook dààrvoor heeft Thierry datacabling-ervaring opgedaan bij o.a. BT, Molex en CSS.

“Thierry heeft ons Sales Departement vervoegd en maakt ons aldus nóg sterker om het Strategisch Plan DAGO 2020 ten volle te kunnen uitvoeren. Zijn waardevolle ervaring en zijn netwerk zijn voor DAGO van onschatbare waarde”, aldus een tevreden CEO, David Donkers.

“Ik heb reeds jarenlang en zeer succesvol met Thierry kunnen samenwerken gedurende onze periode samen bij Getronics en ik ben blij om zeer gedegen ervaring op gebied van databekabeling en datacenters binnen te kunnen halen in mijn Team. Aldoende gaan we versneld de geografische regio’s en de strategische segmenten van het DAGO 2020 Plan kunnen verwezelijken door Thierry’s komst !” vult Cris Buys, Sales Director aan.

“DAGO’s visie omtrent de toekomst van databekabeling, hun marktleiderspositie, hun visie omtrent Smart Buildings en vooral het professionele en loyale DAGO-team, hebben me snel overhaald om deze uitdaging aan te gaan en er volop mijn tanden in te zetten” aldus een ambitieuze Van Joenerboey. “Ik kijk ernaar uit om DAGO verder mee te laten groeien en de klanten – nieuw en bestaand – de begeleiding en ondersteuning aan te reiken richting future-proof databekalingsoplossingen en Smart Building Solutions”.

Over DAGO :
DAGO NV (www.dago.be) is marktleider in Gestructureerde Databekabeling en Managed IT en dit reeds sinds 1982. Vanuit de kantoren te Antwerpen, Hasselt en Gent – en binnenkort tevens te Charleroi – begeleiden en ondersteunen de 65 medewerkers bedrijven en organisaties op gebied van future-proof databekabelingsprojecten en dit zowel voor koper- als voor glasvezelnetwerken. DAGO’s duizenden klanten – groot en klein – bestaan typisch uit overheid, multinationals, banken, productie- en industrie, scholen en universiteiten, nationale en internationale defensie, projectontwikkeling, etc.

Voor meer info :
David Donkers, CEO – david@dago.be – 0475/55.79.48.
Jolien Bau, Marketeer – jolien@dago.be – 0476/65.72.23.

 


Geef een reactie