PROJECT MANAGER IN WALLONIË

Als Project Manager ben je één van dé uithangborden van DAGO en heb je de eindverantwoordelijkheid voor je projecten, het verloop en de oplevering. Je bent een uitstekende communicator, een echte teamplayer, een energiek element en een inspirerend voorbeeld voor de rest van het team. Je doen en laten sluiten naadloos aan op de visie en de strategie van DAGO dewelke je perfect weet te vertalen naar collega’s, naar klanten en naar leveranciers. Je helpt je team om oplossingen te vinden, je voorziet hen van de broodnodige ondersteuning en deelt meteen je kennis. Als Project Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Operations Manager. Om nog dichter bij onze klanten te zijn, opent DAGO dit jaar een kantoor in Charleroi om de regio Henegouwen, Namen en Brabant-Wallon te bestrijken. We verwachten dat de Project Manager dit kantoor zal runnen met zijn eigen lokale team.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
 • Vanaf het ondertekenen van het contract tot de oplevering van het project ben jij de sleutelpersoon voor het project
 • In deze context kijk je vooral toe op de technische verworvenheden, het bewaken van kwaliteit, budgetten en planning van personeel en materieel.
 • Je krijgt hiervoor ruime bevoegdheden en je kan rekenen op een permanente support vanuit de centrale ondersteunende diensten (calculatie, presales, operations management en marketing)
 • Je bent leergierig van aard hetgeen je drijft om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen binnen onze sector
 • Je hebt goede leiderschapskwaliteiten en je stuurt je team op een flexibele en zelfstandige manier aan
WIE IS DAGO?

DAGO is één van de absolute marktleiders in België en plaatst Gestructureerde Databekabeling Netwerken in voornamelijk kantoorgebouwen, industrie en KMO’s. Klanten zijn o.a. diverse Europese & Internationale instellingen, Petrochemie, Overheid, Belgische en Internationale Defensie, de Bancaire Sector, Transport maatschappijen en diverse andere kleine tot middelgrote ondernemingen.

DAGO profileert zich als een dynamisch bedrijf in volle expansie. Het is met zijn 50-tal eigen werknemers en zijn 15 vaste onderaannemers een gevestigde waarde in België met decennialange ervaring in zijn vakgebied en met de missie om zijn klanten de best mogelijke future-proof oplossing te bieden, tegen de beste kwaliteit, aan de beste prijs.

WAT BIEDEN WE JOU?
 • Dele uitmaken van de één van de marktleiders binnen zijn sector en in zijn soort
 • Een doorgedreven vakgerichte opleiding onder directe begeleiding van een mede-lid van het management team
 • Een uitdagende job, gekenmerkt door waarden zoals autonomie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en vertrouwen
 • Een grote vrijheid in het zelf plannen van uw taken
 • Een marktconform salaris, aangevuld met o.a. een bonusregeling, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Bedrijfswagen, laptop en GSM behoren vanzelfsprekend tot je standaard werkinstrumenten.
CONTACT

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende job? Vul dan onderstaand formulier in of richt je CV en motivatiebrief aan

Dago NV
T.a.v. Dienst Aanwervingen
Engelselei 84
2140 Antwerpen

Iedere applicatie krijgt gegarandeerd persoonlijk antwoord ! Ook dàt is één van onze kernwaarden !

SOLLICITEREN?
  Voeg u CV toe.