DATA CABLING WERFLEIDER

Als Data Cabling Werfleider behoor je tot een groep van zeer geëngageerde medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor een vlotte en goede installatie van Gestructureerde Databekabeling Projecten bij onze klanten. Dit varieert van bv. klassieke koper installaties in chemische bedrijven tot toekomstbestendige Fiber-to-the-desk (FttD) netwerkstructuren in moderne kantooromgevingen.

Je bent een echte teamplayer met leiderschapscapaciteiten en je bent flexibel wat de scope en inhoud van je job betreft. Je bent communicatief, je begrijpt de meerwaarde van een goede administratieve opvolging, je bent eerder een voorloper dan een volger en je hebt een gezonde stress tolerantie. Wanneer nodig ga je de confrontatie aan doch steeds met een positieve en rustige instelling.

Je werkt met je ploeg typisch onder aansturing van een Project Manager die reeds vele jaren ervaring heeft in het zoeken naar installatie-oplossingen, die je ondersteunt waar nodig en die zijn kennis steeds met je deelt zodat je eventueel op termijn ook autonoom op grotere en/of meerdere werven tegelijk kan werken.

Je bent leergierig van aard hetgeen je drijft om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen binnen onze sector.

WIE IS DAGO?

DAGO is marktleider in België en plaatst Gestructureerde Databekabeling Netwerken in voornamelijk kantoorgebouwen, industrie en KMO’s. Klanten zijn o.a. diverse Europese & Internationale instellingen, Petrochemie, Overheid, Belgische en Internationale Defensie, de Bancaire Sector, Transport bedrijven en diverse andere kleine tot middelgrote ondernemingen.

DAGO profileert zich als een dynamisch bedrijf in volle expansie. Het is met zijn 65-tal medewerkers (50 eigen werknemers en een 15-tal vaste onderaannemers) een gevestigde waarde in België met decennialange ervaring in zijn vakgebied en met de missie om zijn klanten de best mogelijke toekomstbestendige oplossing te bieden, dit met de beste kwaliteit en aan de beste prijs.

WAT BIEDEN WE JOU?
 • Deel uitmaken van een marktleider binnen zijn sector en in zijn soort
 • Een doorgedreven ondersteuning van onze Projectmanagers
 • Interne en externe opleiding rond Koper- en Glasvezel (Fiber-Optic) databekabeling
 • Een uitdagende job, gekenmerkt door afwisseling, autonomie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, leidinggevende verantwoordelijkheden en vertrouwen
 • Een marktconform salaris
 • Woon-Werk verplaatsing met een wagen beschikbaar gesteld door de firma
 • Reële doorgroeimogelijkheden
PLUSPUNTEN ZIJN
 • Kennis en ervaring in Databekabelings- of Elektrotechnische Installaties
 • Het kunnen interpreteren van technische werkorders en lezen van plannen
 • Algemeen Technisch inzicht
 • Leidinggevende ervaring
 • VCA-vol certificaat
CONTACT

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende job waarbij je op verschillende locaties komt, problemen eerder als uitdagingen aanziet en steeds de balans tussen efficiëntie en gedetailleerde afwerking weet te vinden, en dit alles in een snelgroeiend bedrijf met vestigingen en werven over heel België ?

Vul dan onderstaand formulier in of richt je CV en motivatiebrief aan

Dago NV
T.a.v. Dienst Aanwervingen
Engelselei 84
2140 Antwerpen

SOLLICITEREN?
  Voeg u CV toe.

  CONTACT 

  +32 3 270 98 98
  info@dago.be

  Engelselei 84,
  2140 Antwerpen

  BE 0423.257.916

  DAGO © 2018. All Rights Reserved.